AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 stiklinė uogų
120 gramų kvietinių miltų
120 gramų akvafabos
50 mililitrų augalinio pieno
60 gramų cukraus
30 mililitrų kokosų aliejaus (tirpinto)
1 vienetas citrinų (žievelės)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišome sausus ingredientus: miltus, cinamono miltelius, cukrų, druską ir kepimo miltelius.
2.
Nutarkuojame citrinos žievelę ir įmaišome į miltų mišinį.
3.
Kitame dubenyje sumaišome skystus ingredientus: augalinį pieną, aliejų ir akvafabą.
4.
Sujungiame skystą masę ir miltų mišinį ir užmaišome tešlą, paliekame 10-15 min pastovėti.
5.
Į kepimo formą (20 cm skersmens) beriame uogas, ant viršaus pilame tešlą.
6.
Kepame iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 min.
7.
Atvėsiname ir tiekiame.
Patarimai:
•
Kepimo forma 20 cm skersmens. Aš naudojau 3 formeles 7-8 cm skersmens.