INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių
200 gramų vyšnių
200 gramų kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia Milka")
150 gramų kvietinių miltų
100 gramų cukraus pudros
100 gramų sviesto
50 mililitrų pieno
2 šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį mušame kiaušinius ir beriame cukraus pudrą. Gerai išmaišome ir dedame kubeliais pjaustytą kambario temperatūros sviestą. Pamaišome.
2.
Įdedame šokolado skonio kreminį sūrį ir dar kartą gerai išmaišome, pilame pieną. Beriame persijotus miltus, kepimo miltelius.
3.
Į šokoladinę masę beriame vyšnias, lengvai išmaišome.
4.
Pilame į sviestu pateptą kepimo formą ir kepame 175 laipsnių temperatūroje 30-35 minutes. Papuošiame pašildytu šokolado skonio kreminiu sūriu ir mėgstamais saldainiais. Skanaus.