TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Midijos nealkoholinio alaus padaže

Porcijų skaičius: 4


INGREDIENTAI:
600 gramų midijų (Čilės midijų, su kiautais)
400 gramų svogūnų (ropinių)
400 gramų salierų stiebų
200 gramų nealkoholinio alaus (belgiško)
200 gramų bulvių (gruzdintų, belgiškų)
1 vienetas citrinų
50 gramų majonezo (naminio)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį čiobrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ant vidutinės kaitros įkaitiname aliejų. Beriame kapotą česnaką, kubeliais pjaustytą svogūną, salierą, čili pipirą ir čiobrelį. Troškiname 2 minutes ant vidutinės kaitros ir 5-8 minutes ant lengvos kaitros.

2.
Pagardiname druska, pipirais. Midijas supilame į indą, ant viršaus dedamę citrinos skiltelę, čiobrelio.

3.
Patiekame su bulvytėmis ir naminiu majonezu.




admin · 2023-04-09 21:00 · 424 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt