AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 360 gramų varškės
5 vienetai kiaušinių
250 gramų rikotos sūrio
70 gramų ryžių miltų (galite naudoti ir kitus)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 lašas vanilės ekstrakto
šiek tiek sviesto (formai patepti)
šiek tiek migdolų miltų (formai pabarstyti, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Baltymus išplakame iki standžių putų.
2.
Trynius sumaišome su varške, rikota, cukrumi, druska ir vanilės esencija. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišome. Po šaukštą įmaišome baltymų masę.
3.
Kepimo indą ištepame sviestu. Jeigu turite, galite šiek tiek pabarstyti migdolų miltais. Supilame varškės masę.
4.
Kepame 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.
Patarimai:
•
Kepimo forma 24 cm.