INGREDIENTAI: 250 gramų makaronų
200 gramų fermentinio sūrio
185 gramai tuno savo sultyse
100 gramų šaldytų žirnelių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.
2.
Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje tol, kol jis taps skaidrus, tuomet sudėkite šaldytus žaliuosius žirnelius. Kepkite, kol žirneliai atitirps.
3.
Sudėkite nusunktą tuną, grietinę, pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir gerai išmaišykite.
4.
Kepimo indą patepkite aliejumi, dėkite makaronus, ant viršaus tuną ir užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Kepkite 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol sūris išsilydys.