AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų varškės 9%
1 vienetas kiaušinių
60 gramų ryžių miltų
30 gramų kokoso drožlių
30 gramų rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę nuspauskite ir sutrinkite šakute. Įmuškite kiaušinį, berkite druskos, rudąjį bei vanilinį cukrų ir kruopščiai išsukite. Įsijokite ryžių miltus, kepimo miltelius, suberkite kokosų drožles, vėl gerai išmaišykite ir palikite 10-20min. pabrinkti.
2.
Išbrinkusią tešlą padalykite į 6 dalis, kiekvieną sukočiokite į kamuoliuką, suplokite, apvoliokite miltuose ir nulipdykite lygius varškėtukus.
3.
Iš kepimo popieriaus iškirpkite savo keptuvės skersmens apskritimą. Klokite popierių į keptuvę, pakaitinkite ir sudėkite varškėčius.
4.
5-6 min kepkite ant silpnos ugnies, tada atsargiai apverskite, uždenkite dangčiu ir kaitinkite dar maždaug 5 min, kol varškėčiai gražiai paruduos.