INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlės (pjausnių)
2 vienetai apelsinų
2 vienetai pomidorų
2 vienetai agurkų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
2 saujos salotų mišinio
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis provanso žolelių
1 žiupsnelis česnako granulės
1 žiupsnelis rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištieną pabarstome druska, pipirais, žolelėmis, česnako granulėmis, paprika. Iškepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
2.
Pomidorus supjaustome riekelėmis, agurką griežinėliais, svogūną pusžiedžiais. Apelsinus nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
3.
Į lėkštes dedame salotų, pjaustytas daržoves, apelsinus vištienos kepsniuką. Pabarstome druska ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.