INGREDIENTAI: 800 gramų kiaulienos faršo
0.5 gūželės kopūstų (apvirtų)
2 vienetai svogūnų
150 gramų ryžių (virtų)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas miltų
1 šaukštas grietinės
1 žiupsnelis prieskonių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Faršą išminkome su ryžiais, vienu smulkintu svogūnu, ryžiais, smulkintu kopūstu, kiaušiniais ir miltais.
2.
Formuojame kepsniukus, maždaug cepelino dydžio. Juos apvoliojame miltuose ir dedame į įkaitintą aliejų. Apkepame iš visų pusių, kol gražiai parus.
3.
Į puodą sutarkuojame morką, supjaustome svogūną, dedame norimus prieskonius ir sudedame kepsniukus. Užpilame viską vandeniu ir troškiname apie 15 minučių.
4.
Baigiant troškintis įdedame pomidorų padažo ir grietinės. Dar patroškiname apie dvi minutes.