TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais
Antrekotas su kreminiu padažu ir kumpio traškučiais

Porcijų skaičius: 2


INGREDIENTAI:
1 vienetas jautienos antrekoto (naudojome pjausnį iš "Agaras")
1 vienetas svogūnų
100 gramų kreminio sūrio (naudojome Philadelphia Original)
1 skiltelė česnako
1 šlakelis konjako
pagal poreikį rozmarino
pagal poreikį vytinto kumpio
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gerai įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, dedame šakelę rozmarino ir skiltelę česnako.

2.
Dedame antrekoto pjausnius ir gerai apkepame iš abiejų pusių po kelias minutes.

3.
Kol mėsa kepa, orkaitėje paskrudiname kiaulienos kumpį. Mėsai iškepus, suvyniojame ją į foliją ir paliekame pastovėti 10 minučių.

4.
Keptuvėje gaminame padažą: pilame konjaką, palaukiame, kol alkoholis išgaruos, ir dedame pjaustytą svogūną. Apkepus, įdedame tepamą sūrį ir maišome, kol masė taps vientisa.

5.
Nukėlus nuo kaitros, padažą pagardiname druska ir pipirais. Ant jautienos antrekoto dedame šaukštą padažo, papuošiame skrudintu kumpiu ir rozmarinu.




admin · 2023-03-20 15:00 · 423 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt