INGREDIENTAI: 300 gramų juodojo šokolado
100 gramų sūdytų žemės riešutų (arba kitokių mėgiamų riešutų)
60 gramų žemės riešutų sviesto (ar kitokio mėgiamo riešutų)
4 vienetai ryžių trapučių (arba kukurūzų ar kitokių trapučių)
2 šaukštai kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą ištirpinti su kokosų aliejumi virš garų vonelės arba atsargiai mikrobangėje.
2.
Į tirtpintą šokoladą dėti riešutų sviestą ir išmaišyti.
3.
Ryžių trapučius sutrupinti į mažus gabalėlius ir suberti į paruoštą masę. Ten pat suberti riešutus ir išmaišyti.
4.
Paruoštą masę sukrėsti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ar didelės lentelės. Tolygiai paskirstyti šaukštu, jog būtų daugmaž 4-5 mm sluoksnis.
5.
Paruoštą desertą dėti į šaldytuvą mažiausiai 30-60 min, o tada laužyti ir skanauti!