INGREDIENTAI: 6 vienetai vištienos ketvirčių (nedidelių)
200 gramų faršo (tiks bet koks mėgiamas)
4 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių paukštienai
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Gražiai nukaulinau ketvirčius ir nuėmiau skūrą. Įtryniau paukštienos prieskoniais, išspaustu česnaku, druska ir pipirais. Palikau pastovėti 1 valandą (galima ir ilgiau).
2.
Tada tiesiau skūreles šiek tiek užleisdama vieną ant kitos.
3.
Ant viršaus dėjau ketvirčių mėsytę, taip pat užleisdama, o į viduriuką dėjau faršo juostelę (prieš tai faršą pagardinau druska, pipirais ir mėsos prieskoniais)
4.
Gražiai susukau, suvyniojau į foliją ir idėjau į blėką su trupučiu vandens.
5.
Kepiau apie 1h 20min iki 190 laipsinių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
6.
Iškepus leidau atvėsti ir laikiau per naktį vėsiai (galima šaldytuve). O ryte pjaustėm ir skanavom.