INGREDIENTAI: 500 gramų varškės
2 pakeliai želės (skirtingų spalvų)
1 pakelis želės (grietinėlės skonio)
5 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pasiruošti skirtingų spalvų želė iš pakelių, tik vandens naudoti ne 500 mililitrų, kaip rašo, bet mažiau - apie 400 mililitrų.
2.
Kai žėlė sustings, ją supjaustyti gabaliukais.
3.
Varškę išplakti su cukrumi ir supilti paruoštą, tik pravėsusią grietinėlės skonio žėlė. Dar kartelį paplakti ir galiausiai sudėti spalvotus žėlė gabaliukus, pamaišyti.
4.
Visą masę supilti į plėvele išklotą dubenėlį ar skardą ir palikti šaldytuve 3 valandoms.