INGREDIENTAI: 800 gramų jautienos faršo
400 gramų konservuotų pomidorų
200 gramų konservuotų pupelių
200 gramų moliūgų
1 vienetas aitriosios paprikos
4 skiltelės česnako
4 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
150 gramų sūrio (tarkuotas)
10 šaukštų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Puode įkaitinti aliejų, jame apkepinti faršą, tuomet sudėti smulkintą česnaką ir čili. Pakepinti kelias minutes.
2.
Į puodą supilti konservuotus pomidorus, pupeles, tarkuotą moliūgą. Troškinti apie 30 minučių. Pagardinti prieskoniais ir užvirinti.
3.
Išdėliojus į lėkštes, gardinti tarkuotu sūriu ir šaukštu grietinės.