INGREDIENTAI: 500 gramų antienos krūtinėlės
200 gramų salotų mišinio
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
Padažui:
2 saujos aviečių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus (naudojau su mandarinais)
1 šaukštas balzamiko kremo
1 šaukštas rudojo cukraus (arba medaus)
pagal poreikį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Anties krūtinėlę nusausiname, įtriname druska ir pipirais.
2.
Gerai įkaitiname storapadę keptuvę ir dedame krūtinėles odele žemyn. Krūtinėlės didelės, dėl to kepu po 6 min. abi puses. Iškeptas krūtinėles dedame į dubenį ir paliekame ''pailsėti''.
3.
Padažui daugiau nei pusę aviečių sutrinti su aliejumi, balzamiko kremu, cukrumi, pipirais. Dalį aviečių palikti papuošimui.
4.
Salotų lapus sudedame į didesnę lėkštę, pjaustome antieną, barstome avietėmis ir tiekiame su padažu. Vaizdas nerealus!!!