INGREDIENTAI: 500 gramų bulvių
500 gramų grybų
1 galva svogūnų
100 gramų sūrio (Fermentinis )
1 šaukštas sviesto
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
10 gramų druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Išvirkite bulves ir sugrūskite arba galite naudoti jau turimą bulvių košę. Į bulvių košę įberkite druskos, pipirų, miltų, smulkiai tarkuoto sūrio, įdėkite sviesto, grietinės, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite. Grybus supjaustykite ir apkepkite aliejuje su druska ir smulkiai pjaustytu svogūnu. Iš košės suformuokite delno dydžio paplotėlius. Ant vieno paplotėlio uždėkite šaukštą grybų, uždenkite kitu paplotėliu ir sulipdykite kraštus. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus. Skanaus