INGREDIENTAI: 4 vienetai burokėlių
100 gramų pievagrybių (ar apvirtų miško grybų)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais. Morką sutarkuoti. Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti kubeliais ar juostelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti svogūnus, kol suminkštės, tuomet sudėti morkas ir pievagrybius, pakepinti apie 10 minučių, kol susileis.
3.
Burokėlius nulupti ir stambiai sutarkuoti burokine tarka ar korėjietiškų morkų pjaustykle (šiaudeliais), sudėti prie apkepintų daržovių.
4.
Išmaišyti, uždengti dangčiu, sumažinti kaitrą ir troškinti apie 30 - 40 minučių, kol burokėliai suminkštės. Pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti. Skanaus!