INGREDIENTAI: 200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
100 gramų kefyro
50 gramų sviesto
3 šaukštai saldiklio (naudojau ksilitolį)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėkite sviestą, ištirpinkite ir palikite šiek tiek pravėsti.
2.
Į dubenį dėkite varškę, įmuškite kiaušinius, pilkite kefyrą, berkite cukrų, sutrinkite šakute. Po to supilkite pravėsusį išlydytą sviestą, viską išmaišykite. Įsijokite miltus su kepimo milteliais, išmaišykite. Tešla turi būti tiršta.
3.
Vaflius kepkite gerai įkaitintoje vaflinėje. Dėkite kupiną šaukštą tešlos ir kepkite maždaug 3–4 minutes, iki kol vafliai bus gražios, auksinės spalvos. Kiekviena vaflinė kepa kiek skirtingai, tad būtinai stebėkite kepimo procesą ir atraskite sau tinkamą laiką.
4.
Prieš patiekiant ant vaflių užpyliau graikiško jogurto, šokoladinio padažo, užbėriau pjaustytų kivių gabaliukų, šilauogių ir pūstų bolivinių balandų sėklų. Skanaus!
Patarimai:
•
Produktų temperatūra. Visi produktai turi būti kambario temperatūros.