INGREDIENTAI: 2 vienetai obuolių
300 gramų varškės
150 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Varškę išsukame su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais. Supilame pieną ir suberiame miltus su kepimo milteliais. Gerai išmaišome. Išeis tirštos grietinės konsistencijos tešla.
2.
Obuolius nuskutame ir įtarkuojame į tešlą. Gerai išmaišome.
3.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol blyneliai gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Jeigu norisi, pabarstome cukraus pudra.