INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų nerafinuoto cukraus
7 šaukštai aliejaus
pagal skonį juodojo šokolado
2 šaukštai kakavos
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Glajui:
60 gramų balto šokolado
2 šaukšteliai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius gerai išsukame su cukrumi. Maišydami paeiliui suberiame miltus, kepimo miltelius, kakavą, vanilinį cukrų, supilame aliejų. Išmaišome iki vienalytės masės.
2.
Juodąjį šokoladą sulaužome gabalėliais.
3.
Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą formą, įspaudžiame į vidų šokolado gabaliukus.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
5.
Kai iškepa pyragas, glajui išlydome baltą šokoladą su 2 šaukšteliais sviesto ir užpilame ant pyrago. Papuošiame. Skanaus!