INGREDIENTAI: 500 gramų maskarponės sūrio
300 mililitrų kavos (stiprios, paruoštos)
250 gramų biskvitinių pirštelių
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
4 šaukštai romo
1 šaukštas kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Trynius išsukame su cukrumi iki baltumo. Įmaišome 2 šaukštus romo ir maskarponę.
2.
Baltymus išplakame iki standžių putų. Į maskarponės masę po truputį įplakame baltymus.
3.
Į paruoštą kavą pilame likusį romą.
4.
Sausainius iki pusės mirkome į kavą (labai greitai ištraukiame, neleidžiame permirkti), dedame eilute į indą, kuriame ruošiame desertą. Užtepame sūrio sluoksnį. Vėl dedame sausainių eilutę, tepame maskarponės sluoksnį. Gausiai pabarstome kakava. Dedame į šaldytuvą pastovėti ir skoniams susidraugauti. Skanaus!