AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 600 gramų vištų kepenėlių (ar kitokių)
200 gramų jogurto, natūralaus
150 gramų lydyto sūrio
2 vienetai svogūnų
1 stiklinė vandens
3 skiltelės česnako
1 šaukštas krapų (smulkintų)
šiek tiek provanso žolelių (arba čiobrelių)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kepenėles supjaustome, pabarstome Provanso žolelėmis arba čiobreliais, išmaišome ir paliekame pastovėti, kol kepsime svogūnus.
2.
Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir apkepiname, kol gražiai pagelsta. Išimame iš keptuvės. Toje pačioje keptuvėje apkepiname kepenėles, kol gražiai apskrunda. Dedame atgal svogūnus, įpilame stiklinę vandens ir uždengę patroškiname apie 10 minučių. Tuomet sudedame sūrį ir maišome, kol jis išsilydo.
3.
Jogurtą sumaišome su krapais, susmulkintais česnakais ir sudedame į keptuvę su kepenėlėmis, įberiame druskos, pipirų, prieskoninių žolelių pagal skonį. Viską išmaišome ir uždengę troškiname ant vidutinės ugnies apie 10 minučių. Skanaus!