AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai lavašo (didelių, apie 380 g)
300 gramų fermentinio sūrio (arba kietojo)
2 pundeliai svogūnų laiškų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sūrį sutarkuoti, svogūnų laiškus susmulkinti. Sudėti į dubenėlį ir išmaišyti.
2.
Lavašus supjaustyti į maždaug 15x20 cm dydžio stačiakampius.
3.
Ant lavašo krašto dėti 1 šaukštą paruošto įdaro, uženkti kraštus ir suvynioti į suktinuką.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti paruoštus suktinukus ir apkepti iš abiejų pusių iki kol švelniai parus.