AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų bulvių (virtų)
3 vienetai kiaušinis (kietai virtų)
1 vienetas ilgavaisių agurkų (arba 2 trumpavaisių)
150 gramų ridikėlių
Padažui:
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
100 gramų graikiško jogurto
2 skiltelės česnako
1 šaukštas citrinų sulčių
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurką, bulves ir ridikėlius supjaustyti griežinėliais. Kiaušinius nulupti, supjaustyti griežinėliais. Sudėti į dubenį.
2.
Padažui agurką sutarkuoti, šiek tiek nusunkti sulčių. Tuomet dėti jogurtą, pilti citrinų sultis, įspausti česnako, berti druskos.
3.
Svogūno laiškus ir krapus susmulkinti, suberti į dubenį su padažu ir permaišyti. Paruoštą padažą pilti į dubenį ant salotų ir permaišyti,