INGREDIENTAI: 2 lapai sluoksniuotos tešlos
200 gramų šokoladinio kremo (Nutella ar kito mėgiamo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlos lapus iškočioti iki kvadratų.
2.
Vieną kvadratą aptepti šokoladiniu kremu, ant viršaus uždėti antrą lapą. Apipjauti kraštus, kad būtų apskritimas. Kad būtų paprasčiau, ant tešlos galite uždėti lėkštę ir apipjauti aplink.
3.
Apskritimo viduryje dėti mažesnę lėkštę ir nuo centro pjauti juostelėmis, lyg "saulutę". Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
4.
Kiekvieną juostą persukti, galiuką užlenkti į apačią ir truputį užspausti.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes, kol apskrus viršus.