INGREDIENTAI: 360 gramų varškės 9%
1 vienetas bananų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
1 saujelė razinų
1 šaukštas aguonų
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
1 šaukštelis vanilės pastos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Razinas užpilame karštu vandeniu ir paliekame 2-3 min pastovėti, kad suminkštėtų, tada vandenį nupilame.
2.
Į dubenį dedame varškę, razinas, kiaušinius, citrinos žievelę, vanilės esenciją ir elektriniu trintuvu sutriname iki vientisos konsistencijos. Beriame miltus, gerai išmaišome. Tešla turi būti tiršta!
3.
Bananą sutriname šakute, bet ne iki tyrelės, o kad liktų gabaliukai. Įmaišome į tešlą kartu su aguonomis.
4.
Kepame blynelius keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies iki gražios auksinės spalvos.
Patarimai:
•
Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite apie 8 blynelius.