INGREDIENTAI: 3 vienetai obuolių
500 gramų sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai medaus
2 šaukštai razinų
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius perpjaukite per pusę ir išpjaukite sėklalizdžius ir dar šiek tiek pačio obuolio. Viršuje išpjaukite griovelius ir pašlakstykite citrinos sultimis.
2.
Razinas sumaišykite su medumi.
3.
Iš tešlos išpjaukite obuolio formas, tik jos turi būti didesnės nei patys obuoliai.
4.
Kiaušinį išplakite ir patepkite plakiniu tešlą.
5.
Į obuolio vidų dėkite razinas ir medų ir dėkite ant tešlos pagrindo ir dar šiek tiek paspauskite.
6.
Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje ir kepkite 15-20 min.