INGREDIENTAI: 320 mililitrų kondensuoto pieno, nesaldinto
250 gramų kreminės varškės
200 mililitrų grietinėlės
100 gramų balto šokolado
20 gramų želatinos
1 pakelis aviečių želė
1 pakelis citrinų želė
4 šaukštai kokoso drožlių
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kondensuotą pieną sumaišyti su grietinėle, berti želatiną ir 10 minučių palaikyti, kad želatina šiek tiek išbrinktų. Pakaitinti, bet neužvirti, kad želatina ištirptų. Sudėti šokoladą, maišyti, kol jis ištirps, berti kokoso drožles. Atvėsinti. Įmaišyti varškę, cukraus pudrą. Trečdalį masės supilti į formą ir dėti į šaldytuvą sustingti.
2.
Kol masė stingsta, paruošti aviečių želė iš 300 ml vandens, atvėsinti ir supilti ant sustingusio varškės sluoksnio. Dėti į šaldytuvą, kol sustings. Tuomet vėl pilti varškės sluoksnį, šaldyti. Paruošti citrinų želė, pilti ant varškės sluoksnio, atšaldyti ir vėl pilti varškės sluoksnį ir sušaldyti.
3.
Sustingusio deserto formą pamerkti 10 sekundžių į karštą vandenį, kad atsiskirtų nuo sienelių. Ant formos viršaus uždėti lėkštę, kurioje patieksime, prispausti, apversti. Formą nuimti.
4.
Jeigu varškės masė ims stingti, laukiant, kol sustings želė sluoksnis, dubenį su juo talpinkite į garų vonelę ir pamaišyti, kad nestingtų.