INGREDIENTAI: 200 mililitrų pieno
100 gramų grietinėlės
87 gramai šokoladinių putėsių ir marcipano kremo mišinys (naudojome „Dr.Oetker“)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Maišymo dubenį praskalaukite karštu vandeniu. Į dubenį įpilkite šalto pieno ir grietinėlės.
2.
Supilkite marcipano skonio kremo mišinį ir rankiniu plakikliu su šluotele šiek tiek paplakite mažiausiu greičiu. Tuomet 3 min. plakite didžiausiu greičiu. Pusę kremo išdėliokite į stiklines.
3.
Į likusį kremą suberkite mišinį su kakava ir išplakite plakikliu. Paskirstykite paruoštą kremą ant šviesaus kremo ir mažiausiai 1 val. padėkite į šaldytuvą. Prieš patiekdami apibarstykite žvaigždutėmis.
Patarimai:
•
Stiklinių dydis. Jei stiklinės aukštos, galima daryti 4 sluoksnių.