INGREDIENTAI: pagal poreikį sluoksniuotos tešlos
pagal poreikį bri sūrio
pagal poreikį bruknių uogienės
pagal poreikį graikinių riešutų
pagal poreikį rozmarinų šakelių
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešla šiek tiek atšildome ir supjaustome stikline arba turima formele apskritimus.
2.
Dedame tešlos apskritimą į sviestu pateptą keksiukų formelę. Į vidurį dedame sūrio gabaliuką, 1 šaukštelį uogienės, riešutą.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min arba iki auksinės spalvos. Papuošiame rozmarinais.
4.
Tiekiame šiltą arba šaltą.
Patarimai:
•
Siūlau išbandyti 3 fantastiškai skanius įdarus: sūris su baltu pelėsiu, sūris su mėlynuoju pelėsiu, bruknių uogienė, graikiniai riešutai; sūris su baltu pelėsiu, kietasis sūris, bruknių uogienė, graikiniai riešutai; sūris su baltu pelėsiu, kepta antiena, bruknių uogienė, graikiniai riešutai.