INGREDIENTAI: 1 vienetas burrata sūrio
1 vienetas apelsinų
1 vienetas burokėlių
2 saujos salotų mišinio
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlį nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Apelsiną nulupame ir supjaustome skiltelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Sudedame burokėlius ir pakepiname keletą minučių, kad burokėliai šiek tiek suminkštėtų, bet liktų dar traškūs. Pabarstome druska, sudedame smulkintą česnaką ir išjungiame kaitrą.
3.
Į lėkštę dedame salotas, burokėlių griežinėlius, apelsino skilteles. Ant viršaus tupdome buratą. Pabarstome druska ir šviežiai grūstais pipirais.