INGREDIENTAI: 7 riekės batono
3 vienetai bulvių
0.5 vieneto morkų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų fermentinio sūrio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 skiltelės česnako
1 vienetas ridikėlių
1 šaukštas svogūnų laiškų (pjaustyti )
0.5 vieneto ropių
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį stambia trintuve sutarkuoti ropę, žalias bulves, morką, sūrį. Įmušti kiaušinį, įberti druskos, pipirų ir viską gerai sumaišyti.
2.
Batono riekeles supjaustyti trikampiais. Aptepti sutarkuota mase. Įkaitinti keptuvę, įpilti aliejaus. Dėti sumuštinius įdaru žemyn ir apkepti. Apversti ir apkepti kitą pusę.
3.
Išėmus sudėti į lėkštę ir papuošti pjaustytais ridikėliais ir svogūno laiškais.