INGREDIENTAI: 4 vienetai bulvių
200 gramų karštai rūkytos šoninės
200 gramų grybų (maišiau pievagrybius su voveraitėmis)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves gerai nuplauname ir dedame į skardą, kepame 200 C. temp. apie 40 min.
2.
Šoninę susmulkinti kubeliais ir apkepinti keptuvėje, kai atsiras riebalų sudėti smulkintus svogūnus ir pakepti kelias minutes. Kai svogūnai suminkštės, sudėkite smulkintus grybus ir pakepinkite kelias minutes. Berkite pagal skonį pipirų ir druskos, išmaišykite.
3.
Iškepusias bulves ištraukti iš orkaitės ir perpjauti pusiau ne iki galo. Dėkite grybų įdaro, užberkite krapų smulkintų. Tiekti iškart.