INGREDIENTAI: 1 vienetas mango vaisiaus (gerai prinokusio)
200 gramų braškių
200 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Mangą švariai nuplaukite, nulupkite, išimkite kaulą, o minkštimą perpjaukite į kelias dalis.
2.
Braškes nuplaukite ir nuskabykite uodegėles.
3.
Mangą ir braškes sudėkite į elektrinį trintuvą, supilkite kokosų pieną. Sutrinkite iki vientisos, glotnios konsistencijos.
4.
Pilkite į taures ir skanaukite!
Patarimai:
•
Jeigu norite dar tirštesnio, šaukšteliu kabinamo kokteilio, mangą (arba braškes) naudokite šaldytą: supjaustykite kubeliais, išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos lentutės ir padėkite į šaldiklį bent 3-4 valandoms.
•
Vietoje kokosų pieno tinka ir kitoks augalinis pienas ar graikiškas jogurtas, bet būtent su kokosų pienu kokteilis man pavyksta pats skaniausias, kremiškiausias.