INGREDIENTAI: 1 sluoksnis:
800 mililitrų pieno
10 šaukštų vandens
20 gramų želatinos
3 šaukštai kakavos
2 šaukštai cukraus (arba pagal skonį)
2 sluoksnis:
350 mililitrų vandens (karšto)
77 gramai vyšnių želė
pagal poreikį vyšnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš vynšių išimkite kauliukus.
2.
Pirmam sluoksniui į dubenį suberti želė, supilti vandenį ir išmaišyti. Šiek tiek atvėsinti.
3.
Į formą, kurioje ruošite, įpilti šiek tiek paruoštos želė, palaukti iki kol šiek tiek apstings, tuomet sudėti uogas ir užpilti likusią želę. Tokių būdu, uogos nebus iškilusios vien tik į paviršių. Dėti į šaldytuvą kelioms iki kol sustings.
4.
Šokoladiniam sluoksniui į dubenį berti želatiną, įpilti vandens, išmaišyti ir palikti brinkti 10 - 15 minučių. Tuomet pakaitinti iki kol ištirps.
5.
Į puodą supilti pieną, įberti kakavos, cukraus ir išmaišyti. Kaitinti iki kol užvirs, tuomet supilti želatiną ir gerai išmaišyti. Palikti atvėsti.
6.
Į formą ant vyšnių sluoksnio supilti atvėsintą masę ir dėti į šaldytuvą stingti visai nakčiai.