TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė: Be tvarkos gyvensi - ne laiku pasensi
Sekmadienio horoskopas (2023-01-22)

Sekmadienio horoskopas (2023-01-22)


Šiandien jausite didesnį aplinkinių susidomėjimą jumis, tačiau nebūtinai tai džiugins. Galimi bandymai jumis pasinaudoti, gauti iš jūsų kažką, ko jūs nenorite duoti.




Jums derėtų būti tolerantiškesniems ir lankstesniems. Nesivaldydami galite labai įskaudinti svarbų žmogų ir išprovokuoti bumerangą savo atžvilgiu. Saugokitės traumų, elektros iškrovos.




Regis, jūsų mintis užvaldys studijų, kelionių, ateities darbų vizijos. Savo gyvenime galite planuoti tam tikrą posūkį. Regis, užmegsite reikšmingą pažintį. Nežiopsokite ir nerizikuokite kelyje.




Situacija klostysis nekaip, jeigu ydingų pagundų galia paskatins netinkamai elgtis. Svarbu kontroliuoti emocijas ir girdėti, suprasti kitus žmones bei juos gerbti.




Šiandien gana pavojingi užsiėmimai, susiję su technika, elektra, degiomis medžiagomis. Išbandymą gali patirti jums svarbūs ryšiai. Labiau pasikliaukite savo gyvenimo partneriu ir nesielkite egoistiškai. Jam reikia ne kritikos, o supratimo.




Situacija bus nestabili – kiekvieną minutę kažkas gali sujaukti tiek planus, tiek ramybę. Nederėtų imtis veiklų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti. Saugokitės traumų, ugnies.




Į jūsų šiandieninius planus įtrauktos pramogos nebūtinai vyks pagal sumanytą scenarijų. Beje, kažkas kainuos žymiai daugiau, nei įvertinote iš anksto.




Diena atneš nenumatytų ūkinių, buitinių arba techninių rūpesčių. Galite jautis kalti dėl nemalonaus įvykio, incidento, pagrįstai įsižeidusio artimo žmogaus ar pan. Ugnis, elektra gali parodyti savo piktą galią.




Jūsų draugiškumas arba šiurkštumas veiks aplinkinius. Jie savo ruožtu reaguos atitinkamai. Svarbu saugoti nervus ir sveikatą apskritai, nes gresia priepuoliai, traumos.




Nors emocine, jausmine, sportine prasme ši diena aktyvi, kūrybinga, tačiau pavojai tykos vaikų. Labiau nei įprastai saugokite savo atžalas bei venkite rizikingų avantiūrų.




Diena aktyvi, gausi kontaktų. Aplinkiniai skatins jus veltis į avantiūras, leistis į nuotykius. Sunkiai atsispirsite pagundoms – kuo jos pavojingesnės, tuo sunkiau. Galite sulaukti atitinkamų pasekmių.




Regis, nesugebėsite objektyviai vertinti savęs ir aplinkos. Galimi įžeidimai ir įsižeidimai. Tai priklausys nuo to, kiek leisite reikštis neigiamoms emocijoms. Gali būti, kad dėl alkoholio, rizikingo vairavimo ar netinkamų pagundų turėsite problemų.

Geros dienos!



admin · 2023-01-22 08:00 · 270 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt