INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos filė
2 vienetai kiaušinių
9 riekelės fermentinio sūrio
1 saujelė maltų džiūvėsėlių
1 saujelė sezamo sėklų
1 žiupsnelis prieskonių vištienai
1 žiupsnelis džiovintų bazilikų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos filė supjaustyti į mažesnius gabaliukus ir šiek tiek pamušti.
2.
Tada kiekvieną vištienos gabaliuką prapjauti išilgai šono, suformuojant "kišenes". Į jas sudėti sūrį. Tada mėsytę apibarstyti prieskoniais ir valandai palikti pasimarinuoti (šią dalį galima ir praleisti).
3.
Džiūvėsėlius sumaišyti su sezamo sėklomis. Pasiruošti kiaušinio plakinį. Paruoštus kepsnelius pamirkyti plakinyje, pavolioti džiūvėsėlių ir sezamo mišinyje. Šitą veiksmą kartoti porą kartų – taip neišbėga besilydantis sūris.
4.
Tokius kepsnelius dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti tol, kol gražiai apskrus.
5.
Garnyras gali būti, koks tik norite. Mes valgėme su ryžiais.