INGREDIENTAI: 1 kilogramas burokėlių
2 skiltelės česnako
1 šaukštas malto kumino (naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį gražgarsčių
Patiekiant:
pagal skonį ožkos pieno sūrio
pagal skonį balzaminio acto
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Burokėlius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
2.
Česnakus nulupkite ir padalinkite skiltelėmis. Sudėkite viską į dubenį ir sumaišykite su kuminais, alyvuogių aliejumi ir druska.
3.
Sudėkite burokėlius į skardą ir kepkite orkaitėje 200 ° C temperatūroje apie 45 minutes.
4.
Į dubenį suberkite gražgarstes arba špinatų lapus, sudėkite keptus burokėlius bei ožkos sūrio gabaliukus.
5.
Sumaišykite su Balsamic padažu ir geru alyvuogių aliejumi.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.