INGREDIENTAI: 3 vienetai vištienos filė
1 stiklinė bulvių krakmolo
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
6 šaukštai medaus
4 šaukštai pomidorų padažo
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai baltojo vyno acto
1 šaukštas vandens
1 šaukštelis česnako granulės
0.5 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišykite visus padažo ingredientus.
2.
Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Sudėkite vištieną į sandarų maišelį, supilkite bulvių krakmolą ir gerai sukratykite, kad vištiena pasidengtų krakmolu.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dalimis apkepkite vištieną, kad šiek tiek apskrustų.
4.
Iškeptą vištieną sudėkite į dubenį su padažu ir išmaišykite, kad gabaliukai pasidengtų padažu.
5.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi ir išdėliokite vištieną. Skardą dėkite į 190 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 min.
6.
Tiekite su virtais ryžiais.