INGREDIENTAI: 820 gramų konservuotų persikų (apytikriai, 1 skardinės)
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (apytikriai, 1 skardinės)
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto
1 šaukštelis kepimo miltelių
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą.
2.
Kiaušinius mušame į dubenį ir lengvai paplakame. Įmaišome tirpintą sviestą ir saldintą kondensuotą pieną. Masę gerai išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius.
3.
Kepimo formą patepame sviestu. Supilame tešlą. Ant viršaus išdėliojame persikų puseles.
4.
Kepame įkaitintoje iki 190 C laipsnių orkaitėje 40 min.
5.
Pravėsusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Patarimai:
•
Kepimo forma 20 cm skersmens.