INGREDIENTAI: 330 gramų brokolių
200 gramų rūkytos vištienos
130 gramų smidrų
50 gramų džiovintų spanguolių
50 gramų saulėgrąžų (skrudintų ir sūdytų)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštas majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Brokolius susmulkinti žiedynais, smidrus pasmulkinti, sudėti į dubenį ir užpilti verdančiu vandeniu. Palaikyti 15 minučių.
2.
Į kitą dubenį sudėti spanguoles. Užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti 15 minučių.
3.
Brokolius, smidrus ir spanguoles nukošti per sietelį, sudėti į dubenį.
4.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, svogūną susmulkinti. Suberti į dubeni su brokoliais, smidrais ir spanguolėmis. Įdėti jogurto, majonezo, suberti saulėgrąžas ir išmaišyti.