INGREDIENTAI: 4 vienetai dešrelių
4 vienetai dešrainių bandelių
2 vienetai pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
100 mililitrų vandens
30 mililitrų acto 9%
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį marinuotų agurkų
pagal poreikį majonezo
pagal poreikį felix bbq texas smokey hickory kečupo
pagal poreikį lydyto sūrio
pagal poreikį garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pasiruoškite svogūnus. Juos nulupkite bei supjaustykite. Sudėkite į indą sandariu dangteliu.
2.
Actą sumaišykite su vandeniu ir mišinyje ištirpinkite druską ir cukrų. Acto ir vandens mišinio užpilkite ant paruoštų svogūnų. Palaikykite 10-30 min.
3.
Pomidorą supjaustykite kubeliais, marinuotus agurkėlius griežinėliais.
4.
Kiekvieną bandelę įpjaukite išilgai, patepkite majonezu ir išklokite lydytu sūreliu. Į vidurį dėkite po dešrelę. Ant viršaus uždėkite pomidorų, marinuotų agurkėlių bei paruoštų svogūnų. Ant viršaus užpilkite kečupo bei garstyčių.
5.
Kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje arba kepsninėje, kol sūris išsilydys.