INGREDIENTAI: 1 vienetas triušienos
1 šaukštelis provanso žolelių
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
4 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
0.5 šaukštelio malti baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Triušį supjaustome gabalėliais. Česnaką nulupame ir pasmulkiname. Triušį gerai įtriname druska, pipirais, žolelėmis, garstyčiomis ir česnaku. Paliekame marinuotis per naktį.
2.
Triušį aš kepiau kepimo rankovėje, kad mėsa būtų sultinga ir neišsausėtų.
3.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.
4.
Valgėme su orkaitėje keptomis bulvėmis ir šviežiomis salotomis.