INGREDIENTAI: 4 riekės batono
1 vienetas avokadų
180 gramų tuno aliejuje
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai majonezo
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis garstyčių
pagal poreikį krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Batono riekeles lengvai paskrudinkite.
2.
Kiaušinius sutarkuokite burokine tarka. Tuną nuvarviname ir dedame į dubenį su kiaušiniais.
3.
Avokado minkštimą supjaustome mažais kubeliais, išspaudžiame česnaką, smulkiname krapus, svogūną. Viską sudedame į dubenį su kiaušiniais ir tunu.
4.
Sumaišykite majonezą su garstyčiomis tai pat dėkite į dubenį. Pagardinkite druska ir pipirais, gerai išmaišykite.
5.
Šią masę tepkite ant skrudinto batono.