INGREDIENTAI: 1 vienetas silkių filė
2 riekelės juodos duonos
4 vienetai pievagrybių
1 šlakelis aliejaus
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pievagrybiu supjaustome riekelėmis.
2.
Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų. Suberiame pievagrybius ir pakepiname po kelias mintes, kol iškeps. Pabarstome juos druska ir pipirais.
3.
Duonos riekeles supjaustome nedideliais gabalėliais. Dedame po kelias riekeles pievagrybių.
4.
Silkę supjaustome juostelėmis ir dedame ant pievagrybių po kelias juostelės.
5.
Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir krapais.