INGREDIENTAI: 2 kilogramai kiaulienos (kumpis su odele)
6 skiltelės česnako ( smulkintas)
šiek tiek imbiero (gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas)
1 vienetas citrinų ( sultys)
50 gramų aliejaus ( augalinis)
2 šaukštai medaus (skystas)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.