INGREDIENTAI: 400 mililitrų pieno
4 šaukštai vandens
3 šaukštai cukraus
2 pakeliai želės (raudonos ir žalios)
10 gramų želatinos
šiek tiek vaisių (naudojau vyšnias, persikus, besėkles vynuoges)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošti raudoną žėlė su 400 mililitrų vandens. Atvėsus supilti į formą, suberti vyšnias ir palikti šaldytuve, kad sustingtų.
2.
Užvirti pieną, suberti cukrų ir želatiną, viską pamaišyti, kai pravės užpilti ant raudonos žėlė. Suberti supjaustytus persikus ir palikti, kad sustingtų,
3.
Su 400 mililitrų vandens pasiruošti žalią žęlę, atvėsinti. Supilti į indą ir suberti vynuoges. Palikti šaldytuve sustingti.