TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Jautienos didkepsnis su persilado padažu
Jautienos didkepsnis su persilado padažu

Porcijų skaičius: 1

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
220 gramų jautienos didkepsnių (brandintos Angus mentės)
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis penkių pipirų mišinio (maltų)
Padažui:
1 pundelis petražolių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis jūros druskos
1 šaukštas alyvuogių aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Storą ketaus keptuvę įkaitiname aukštoje temperatūroje. Įpilame šlakelį aliejaus ir palaukiame, kol įkais.

2.
Dedame jautienos didkepsnį. Kepame 2-3 min. Apverčiame ir kepame dar 2-3 min iš kitos pusės. Kepsnį pabarstome druska ir pipirais. Suvyniojame į foliją ir leidžiame 5 min pailsėti.

3.
Padažui petražoles nuplauname, nusausiname. Česnaką nulupame. Petražoles ir česnaką pasmulkiname iki vientisos masės, galima peiliu arba maisto smulkintuvu.

4.
Įmaišome jūros druską. Apšlakstome aliejumi. Išmaišome.

5.
Patiekiame su kepsniu.




admin · 2022-12-21 21:00 · 402 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt