INGREDIENTAI: 1 vienetas vištienos kulšelės (karštai rūkytos)
1 vienetas avokadų
8 vienetai kaštainiais
7 vienetai vyšninių pomidorų
0.5 vieneto poro (nedidelio)
1 šaukštas majonezo (su grybais)
1 saujelė gražgarsčių
pagal skonį druskos (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kaštainius nuplauti, nusausinti, įpjauti lukštą, kad nesproginėtų kepant. Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180 C laipsnių 20-25 min. Įpjauto odelė turi būti atsirietusi. Nulupti, 2 palikti papuošimui, kitus susmulkinti.
2.
Vištieną nukaulinti. Avokadą perpjauti pusiau, pašalinti kaulą, išskobti minkštimą.
3.
Vištieną, avokadą supjaustyti kubeliais, gražgarstes, porą susmulkinti.
4.
Viską sumaišyti, pagardinti majonezu su grybais. Jei reikia įberti žiupsnelį druskos.
5.
Sudėti į patiekimo indą, papuošti gražgarsčių lapeliais, kaštainių griežinėliais, mažais pomidoriukais, poro juostelėmis.