INGREDIENTAI: 8 vienetai dešrelių (geros sudėties, taip bus skaniau)
300 gramų sluoksniuotos tešlos (bemielės)
šiek tiek garstyčių
šiek tiek pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą truputį pakočioti, jog būtų plonesnė, ir supjaustyti gana siauromis juostelėmis, tokiais beveik šiaudeliais.
2.
Kiekvieną dešrelę apvynioti tešlos juostelėmis, kaip mumijas. Apvyniotas dešreles išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagels.
4.
Iškepusias ir šiek tiek atvėsusias puošti dviem lašeliais garstyčių ir ir pomidorų padažo - formuoti kaip akytes.