INGREDIENTAI: 180 gramų virto kumpio (12 griežinėlių)
100 gramų kreminio sūrio (arba tepamo varškės sūrelio)
1 vienetas agurkų (trumpavaisio arba 0.5 ilgavaisio)
0.5 vieneto paprikos
1 šaukštelis garstyčių
2 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurką ir papriką perpjauti išilgai į tiek dalių, kiek virto kumpio griežinėlių turite, paprikų sėklas išpjauti, o jei agurkas turi labai daug sėklų, jas taip pat galima išpjauti. Šiuo atveju reikėtų 12 dalių.
2.
Krapus smulkiai susmulkinti, suberti į dubenį, įspausti česnako, dėti kreminį sūrį, garstyčias ir permaišyti.
3.
Ant kiekvieno kumpio griežinėlio tepti paruoštos užtepėlės, dėti paprikos, agurko lazdeles ir susukti suktinuką. Tokiu būdu paruošti visus suktinukus.